Skip to navigation Skip to main content

Logitech Web Sitesi Gizlilik Bildirimi

Logitech Web Sitesi Gizlilik Bildirimi

Biz, Logitech Europe S.A. olarak, bu Gizlilik Bildirimi’nde bu Gizlilik Bildirimi’ne bağlantı veren web ve mobil sitelerimizin (topluca “Siteler”) ziyaretçilerinden alınan kişisel verileri nasıl topladığımızı ve kullandığımızı açıklarız. Bu Gizlilik Bildirimi, biz bu Gizlilik Bildirimi’nin bu tür diğer veriler için de geçerli olacağını yazılı olarak açıkça belirtmedikçe, çevrimdışı ya da sattığımız ürünler gibi, başka şekilde topladığımız veriler için geçerli değildir.

Etkin Olarak Gönderilen Veriler

Bizi arar, bize e-posta gönderir veya Sitelerimiz’den birindeki bir formu doldurursanız, etkin olarak bize göndereceğiniz için verdiğiniz bilgilerin ne olduğunu bilirsiniz. Bu tür bilgileri isteğinizi yanıtlamak veya sizinle başka şekilde iletişim kurmak ya da size yardımcı olmak için kullanırız. Sitelerimiz üzerinden satın almalar yapmanız durumunda, nakliye adresiniz, sipariş edilen ürünler ve iletişim bilgileri gibi, siparişinizi işleme koymak için gerekli verileri toplayabiliriz.

Pasif Olarak Sağlanan Veriler

Sitelerimiz’e erişim sağladığınızda, Sitelerimiz’de gerçekleştirdiğiniz etkinlikler, kullandığınız donanım ve yazılım türü (örneğin, işletim sisteminiz veya tarayıcınız), tanımlama bilgilerinde depolanan bilgiler, IP adresi, erişim zamanları, geldiğiniz web sayfaları, web sayfasında gezindiğiniz bölgeler, erişim sağladığınız web sayfaları (uygun olduğunda) dahil, bize bilgisayarınız ve mobil aygıtınızdan ve bunlar hakkında belirli bilgileri otomatik olarak sağlarsınız. Siteler’i özelleştirmek ve iyileştirmek için Siteler’de izleme teknolojisi (“tanımlama bilgileri” dahil) kullanırız. Bu tür bilgileri, web sitesi ziyaretçilerini, müşterileri ve potansiyel müşterileri daha iyi anlamak ve Sitelerimiz’i, hizmetlerimizi ve ürünlerimizi iyileştirmek için kullanırız. Şu an için web tarayıcılarının “izleme yapma” sinyallerini yanıtlamıyoruz.

Veri Paylaşımı

Aşağıdakiler dışında, kişisel verileri kiralamaz, satmaz veya başka şekilde paylaşmayız:

  • Katı gizlilik anlaşmalarına tabi olarak, hizmetleri sunmak ve işimizi yürütmek için kişisel verileri işlememize yardımcı olan, ABD’deki Logitech, Inc. dahil, bağlı ve bağlı olmayan hizmet sağlayıcılarını kullanırız.
  • Kişisel bilgilerinizi (a) ilgili yasalara, düzenleyici gerekliliklere ve hukuki isteklere, mahkeme kararlarına ve yasal işlemlere yanıt vermek; (b) anlaşmaları, politikaları ve kullanım şartlarını uygulamak dahil, bizim veya üçüncü tarafların haklarını veya mülkiyetini korumak ve savunmak; (c) çalışanlarımızın veya herhangi bir kişinin güvenliğini korumak dahil, acil durumda ya da (d) dolandırıcılığı soruşturma veya önlemeyle bağlantılı olarak açıklayabiliriz.
  • Kişisel verilerinizi, işimizin veya varlıklarımızın tümünün ya da bir kısmının satışını veya devrini içeren bir iş anlaşması (ya da iş anlaşması müzakeresi) amacıyla paylaşabiliriz. Bu anlaşmalar birleşme, finansman sağlama, şirket alımı veya iflas işlemi ya da usulünü içerebilir.
  • Sizin izninizle.

Sizi bireysel olarak tanımlamak için kullanılamayacak toplu ve düzenlenmiş bilgileri de serbest şekilde kullanabilir ve paylaşabiliriz.

Veri Güvenliği

Kişisel verilere yetkisiz erişim riskini azaltmak için SSL sertifikaları, veri erişim kısıtlamaları, antivirüs yazılımı ve güvenlik duvarları kullanırız. İnternet veya bir kablosuz ağ üzerinden yapılan hiçbir veri aktarımı tamamen güvenli değildir. Bize kişisel verileri gönderirken güvenlik risklerini aklınızda tutun.

EU-U.S. Privacy Shield and Swiss-U.S. Privacy Shield

Logitech and our U.S. based entities including Logitech Inc. and Logitech Latin America Inc., participate in and have certified their compliance with the EU-U.S. Privacy Shield Framework and the Swiss-U.S. Privacy Shield Framework as set forth by the U.S. Department of Commerce regarding the collection, use, and retention of personal information transferred from the European Union and Switzerland to the United States. If there is any conflict between the terms in this privacy policy and the Privacy Shield Principles, the Privacy Shield Principles shall govern. To learn more about the Privacy Shield program, and to view our certification, please visit https://www.privacyshield.gov.

We are responsible for the processing of personal data We receive, under each Privacy Shield Framework, and subsequent transfers to third parties acting as agents on our behalf. We comply with the Privacy Shield Principles for all onward transfers of personal data from the EU and Switzerland, including the onward transfer liability provisions. With respect to personal data received or transferred pursuant to the Privacy Shield Frameworks, Logitech is subject to the regulatory enforcement powers of the U.S. Federal Trade Commission. In certain situations, We may be required to disclose personal data in response to lawful requests by public authorities, including to meet national security or law enforcement requirements.

In compliance with the Privacy Shield Principles, We commit to resolve complaints about our collection or use of your personal information. EU and Swiss individuals with inquiries or complaints regarding our Privacy Shield policy should first contact us using the contact information below.

If you have an unresolved privacy or data use concern that We have not addressed satisfactorily, please contact Our U.S.-based third party dispute resolution provider (free of charge) using the following form: https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Under certain conditions, more fully described on the Privacy Shield website, you may invoke binding arbitration when other dispute resolution procedures have been exhausted.

For Human Resources Data Only: We commit to cooperate with the EU data protection authorities (DPAs) and the Swiss Federal Data Protection and Information Commissioner (FDPIC), as applicable, and comply with the advice given by such authorities, with regard to human resources data transferred from the EU and Switzerland, to the United States in the context of the employment relationship.

Logitech is subject to the investigatory and enforcement powers of the U.S. Federal Trade Commission ("FTC").

Controlling and Accessing Information

You have the ability to direct us to update or delete/deactivate certain information pertaining to you. You can also request removal of your personal information from the blog, community forums or other public areas within our control. If we cannot remove some personal information, we will let you know why. You may stop the delivery of marketing emails by following the unsubscribe instructions contained in the email received or at the subscription management page on our Site.

We will respond to your request to review the information We have on file for you within 30 days from receiving such request.

We provide you the opportunity to "opt-out" of having your personal information used for certain purposes whenever We ask for this information. If you have questions, comments or would like to make a request regarding your data or our Statement and practices, please contact us at support.logitech.com/response-center or through the following methods:
Phone: +1 510-795-8500
Contact: support.logitech.com/response-center
Postal Mail: Logitech Privacy Officer, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

If you are not satisfied with our response you can refer your privacy complaint or dispute to the relevant state or national data protection authority in your jurisdiction.

Tanımlama Bilgileri

Logitech, temel anlamda bilgisayarınızda, tabletinizde, cep telefonunuzda veya diğer aygıtlarınızda bulunan küçük veri dosyaları olan tanımlama bilgilerini kullanır. Tanımlama bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

EEA Notice

When we transfer personal data from the European Economic Area to other countries, we use a variety of legal mechanisms, including model contracts, to help ensure your rights and protections travel with your data. Please visit additional information on our data processing practices for EU residents.

Geçerlilik Tarihi ve Değişiklikler

Zaman zaman bu Gizlilik Bildirimi’nde, önemli değişiklikler dahil, değişiklik yapabiliriz. Değişikleri öğrenmek için Sitelerimiz’i her ziyaret edişinizde Gizlilik Bildirimi’ni gözden geçirmelisiniz. Bu Gizlilik Bildirimi’ni güncellememizin ardından Sitelerimiz’i kullanmaya devam ederseniz, değişikliklerimizi kabul etmiş olursunuz.

Bu Gizlilik Bildirimi ile ilgili sorularınız için lütfen şu şekilde bizimle iletişime geçin
Telefon: +1 510-795-8500
privacy@logitech.com üzerinden de iletişime geçebilirsiniz
Posta: Logitech Privacy Officer, 7700 Gateway Blvd., Newark, CA 94560 USA

Bu Gizlilik Bildirimi 15 Ağustos 2018 tarihi itibariyle geçerlidir.