Skip to main content Skip to navigation

Δήλωση Ιδιωτικού Απορρήτου Δικτυακών Τόπων της Logitech Gaming

Δήλωση Ιδιωτικού Απορρήτου Δικτυακών Τόπων της Logitech Gaming

Τελευταία ενημέρωση: Νοεμβρίου 2023
Μπορείτε να δείτε την προηγούμενη πολιτική απορρήτου εδώ.

Η παρούσα δήλωση ιδιωτικού απορρήτου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Logitech συλλέγει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται τις δικτυακές τοποθεσίες και τις τοποθεσίες για κινητές συσκευές που περιέχουν απευθείας σύνδεσμο προς την παρούσα δήλωση ιδιωτικού απορρήτου (εφεξής καλούμενες από κοινού «Τοποθεσίες»). Τον έλεγχο των προσωπικών δεδομένων σας τον έχει η Logitech Europe S.A. (εφεξής καλούμενη «Logitech», «Εμείς» και «Εμάς»).

Δεδομένα που υποβάλλονται εκούσια

Όταν μας καλείτε, μας στέλνετε email ή συμπληρώνετε μια φόρμα σε μία από τις Τοποθεσίες μας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παραχωρείτε για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή για να σας βοηθήσουμε. Αν πραγματοποιείτε αγορές μέσω των Τοποθεσιών μας, ενδέχεται να συλλέγουμε δεδομένα που είναι αναγκαία για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, όπως είναι η διεύθυνση αποστολής, τα προϊόντα που παραγγείλατε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Δεδομένα που υποβάλλονται ακούσια

Όταν επισκέπτεστε τις Τοποθεσίες μας, ανάλογα με τις επιλογές συμμετοχής που έχετε ορίσει, κοινοποιείτε αυτόματα σε εμάς συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν τις δραστηριότητες που εκτελείτε στις Τοποθεσίες μας, τον τύπο εξοπλισμού και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, (όπως είναι το λειτουργικό σύστημα ή το πρόγραμμα περιήγησης), τις πληροφορίες που αποθηκεύονται σε cookie, τη διεύθυνση IP, τον χρόνο πρόσβασης, τις ιστοσελίδες από τις οποίες ήρθατε, τις περιοχές από τις οποίες πλοηγηθήκατε στην ιστοσελίδα και τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε καλύτερα τα ενδιαφέροντα των χρηστών των Τοποθεσιών μας καθώς και για να βελτιώσουμε τις Τοποθεσίες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Επί του παρόντος, δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα «Να μη γίνεται παρακολούθηση» των προγραμμάτων περιήγησης καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία δικτυακής τοποθεσίας.

CookieS

Η Logitech χρησιμοποιεί cookies τα οποία είναι στην ουσία μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, το tablet, το κινητό τηλέφωνο ή σε άλλες συσκευές. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies.

Χρήση και κοινοποίηση δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για να σας προσφέρουμε εμπλουτισμένες, διαδραστικές εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα:

  • για την παροχή της υπηρεσίας ή την ολοκλήρωση των συναλλαγών ύστερα από αίτημά σας,
  • για τη βελτίωση και την ανάπτυξη των προϊόντων μας,
  • για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας,
  • για την επεξεργασία αιτήσεων εργασίας που υποβάλλετε στις Τοποθεσίες μας,
  • για την προβολή διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών σε εσάς σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την αποστολή προωθητικού υλικού επικοινωνίας, στοχευμένη διαφήμιση και την προβολή σχετικών προσφορών.
Διαβαστε περισσοτερα

Δεν πωλούμε τα προσωπικά δεδομένα σας.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Χρησιμοποιούμε συγγενείς ή μη συγγενείς παρόχους υπηρεσιών οι οποίοι μας βοηθούν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για την παροχή υπηρεσιών και τη διαχείριση των εργασιών μας, σύμφωνα με αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας. Για παράδειγμα, οι πάροχοι υπηρεσιών μας βοηθούν να προσφέρουμε τα εξής:

Περιγραφή υπηρεσίας Δεδομένα που παρέχονται Σκοπός
Υποστήριξη πελατών Δεδομένα επικοινωνίας, δεδομένα ερευνών Βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλημάτων και στην παροχή υποστήριξης για προϊόντα και υπηρεσίες
Λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου Δεδομένα επικοινωνίας, αλληλεπιδράσεις με τις δικτυακές τοποθεσίες Διευκόλυνση των διαδικτυακών πωλήσεων των προϊόντων μας
Προσφορές και σχετικές ειδήσεις Δεδομένα επικοινωνίας, δεδομένα cookies Παροχή πληροφοριών και κινήτρων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
Απόδοση δικτυακής τοποθεσίας Δεδομένα cookies, αλληλεπιδράσεις με τη δικτυακή τοποθεσία Παροχή λειτουργιών και δυνατοτήτων κατά την επίσκεψη στις δικτυακές τοποθεσίες μας
Διαχείριση συμμετοχής σε cookies Δεδομένα cookies Παροχή δυνατότητας επιλογής των cookies που θα επιτρέπονται στις δικτυακές τοποθεσίες μας

Αυτές οι εταιρείες πρέπει να τηρούν τις απαιτήσεις προστασίας και ασφάλειας των δεδομένων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουν από εμάς για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς

  1. να συμμορφώνονται με τη σχετική νομοθεσία, ρυθμιστικές απαιτήσεις και να απαντούν σε έννομα αιτήματα, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με απαιτήσεις εθνικής ασφάλειας, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες,
  2. προστασίας και υπεράσπισης των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας που ανήκουν σε εμάς ή σε τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων της επιβολής συμφωνιών, πολιτικών και όρων χρήσης,
  3. έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας της ασφάλειας των εργαζομένων μας ή οποιουδήποτε προσώπου ή
  4. που σχετίζονται με τη διερεύνηση ή την αποτροπή απάτης.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς μιας επιχειρηματικής συμφωνίας ή της διαπραγμάτευσης μιας επιχειρηματικής συμφωνίας που περιλαμβάνει την πώληση ή μεταβίβαση του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Στις εν λόγω συμφωνίες μπορεί να περιλαμβάνεται οποιαδήποτε συναλλαγή ή διαδικασία συγχώνευσης, χρηματοδότησης, εξαγοράς, μεταβίβασης, κοινοπραξίας, συνεργασίας ή πτώχευσης.

Χρησιμοποιούμε επίσης ελεύθερα και κοινοποιούμε συγκεντρωτικές και ψευδώνυμες πληροφορίες για σκοπούς απόδοσης και ανάλυσης, οι οποίες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητάς σας.

Παιδιά

Δεν συλλέγουμε ή δεν διατηρούμε εν γνώσει μας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο από χρήστες κάτω των 13 ετών. Εάν μάθουμε ότι έχουν συλλεχθεί τέτοιου είδους πληροφορίες από χρήστες κάτω των 13 ετών στις ή μέσω των Τοποθεσιών μας, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για τη διαγραφή τους. Αν είστε γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας παιδιού κάτω των 13 ετών που έχει εγγραφεί για τη δημιουργία λογαριασμού ή τη χρήση κάποιας υπηρεσίας στις Τοποθεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να τερματιστεί ο λογαριασμός ή υπηρεσία του παιδιού και να διαγραφούν τα προσωπικά του στοιχεία.

Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή λειτουργιών και την ολοκλήρωση των συναλλαγών που ζητήσατε ή για άλλους νόμιμους σκοπούς, όπως είναι η συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, η επίλυση διενέξεων και η εφαρμογή των συμφωνιών μας. Επειδή αυτές οι ανάγκες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων, το πλαίσιο των αλληλεπιδράσεων μας με εσάς ή την από μέρους σας χρήση των Τοποθεσιών μας, οι περίοδοι διατήρησης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

Ασφάλεια δεδομένων

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά TLS, κρυπτογράφηση, περιορισμούς πρόσβασης στα δεδομένα, λογισμικό προστασίας από ιούς και τείχη προστασίας για τη μείωση του κινδύνου μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Internet ή οποιουδήποτε ασύρματου δικτύου δεν είναι εντελώς ασφαλής. Λάβετε υπόψη τους κινδύνους για την ασφάλεια όταν αποστέλλετε προσωπικά δεδομένα σε εμάς και όταν δημοσιεύετε πληροφορίες στα δημόσια φόρουμ μας.

Αν θέλετε να αναφέρετε ζητήματα ασφάλειας σχετικά με κάποιο από τα προϊόντα μας, συμπληρώστε τη φόρμα και τα απαιτούμενα συνημμένα έγγραφα και στείλτε τα στην Ασφάλεια Logitech.

Έλεγχος και πρόσβαση στις πληροφορίες σας

Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερώσουμε ή να διαγράψουμε/απενεργοποιήσουμε ορισμένες πληροφορίες που ανήκουν σε εσάς.

Εάν δεν είμαστε σε θέση να καταργήσουμε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε για το λόγο. Αν έχετε εγγραφεί σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ, μπορείτε να διακόψετε τη λήψη αυτών των μηνυμάτων ακολουθώντας τις οδηγίες κατάργησης εγγραφής που περιλαμβάνονται στο μήνυμα που λάβατε ή από τη σελίδα διαχείρισης εγγραφών της Τοποθεσίας μας.

Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να ζητήσετε να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων σας και σε ποιους τα κοινοποιούμε.

Επιπλέον, αν πιστεύετε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που διαθέτει η Logitech για εσάς δεν είναι ακριβείς, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση αυτών των πληροφοριών.

Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας να αναθεωρήσετε τα στοιχεία που έχουμε στα αρχεία μας για εσάς μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία λήψης του εν λόγω αιτήματος.

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή θα θέλατε να υποβάλετε κάποιο αίτημα αναφορικά με τα δεδομένα σας ή σχετικά με τη Δήλωσή μας, τις προηγούμενες Δηλώσεις και τις πρακτικές μας για τα δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση support.logitech.com/response-center ή με τους ακόλουθους τρόπους:

Τηλέφωνο: +1 646-454-3200
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: support.logitech.com/response-center
Ταχυδρομική διεύθυνση: Εκπρόσωπος απορρήτου της Logitech, 3930 North First Street, San Jose, CA 95134 USA

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας, μπορείτε να παραπέμψετε την καταγγελία ή τη διένεξη περί ιδιωτικού απορρήτου στην αντίστοιχη περιφερειακή ή εθνική αρχή προστασίας δεδομένων της δικαιοδοσίας σας.

Ειδικές πληροφορίες για χρήστες στον ΕΟΧ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελβετία

Η παρούσα ενότητα παρέχει πληροφορίες για χρήστες στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) και στην Ελβετία (CH), των οποίων τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω της χρήσης των Τοποθεσιών μας από τη Logitech στον ΕΟΧ, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία.

Διαβαστε περισσοτερα

Οι πληροφορίες που παρέχετε ενδέχεται να διαβιβαστούν ή να προσπελαστούν από νομικά πρόσωπα της Logitech ανά τον κόσμο, όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική.

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία

Η Logitech επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για μία ή περισσότερες από τις νόμιμες βάσεις που προσδιορίζονται παρακάτω:

  1. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη σύναψη μιας σύμβασης με εσάς ή την εκπλήρωσή της.
    Είναι αναγκαίο για εμάς να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για την ενεργοποίηση και τη δήλωση προϊόντων, για να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε λειτουργούν σωστά, για τη συντήρηση και τη βελτίωση προϊόντων, για την απάντηση σε ερωτήσεις και αιτήματα από εσάς και για την παροχή υποστήριξης πελατών.
  2. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντα της Logitech.
    Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα χρήσης για την υποστήριξη των λειτουργιών της δικτυακής τοποθεσίας, τον εντοπισμό και την αποτροπή περιπτώσεων απάτης και για την προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας άλλων πελατών, τρίτων μερών ή των δικών μας δικαιωμάτων και συμφερόντων. Λαμβάνουμε υπόψη τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας σε αυτήν τη διαδικασία και μετατρέπουμε τα προσωπικά δεδομένα σε ψευδώνυμα στο μέγιστο βαθμό που αυτό είναι πρακτικά εφικτό. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τη συμμόρφωσή μας με σχετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις και για να ανταποκριθούμε σε έννομα αιτήματα, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες.
  3. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την κάλυψη των έννομων συμφερόντων της Logitech.
    Ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να συμμορφωθούμε με τη σχετική νομοθεσία της ΕΕ, τη νομοθεσία των κρατών μελών της ΕΕ, τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, ρυθμιστικές απαιτήσεις και για να απαντήσουμε σε έννομα αιτήματα, δικαστικές εντολές και νομικές διαδικασίες.
  4. Συναίνεση
    Η Logitech επεξεργάζεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα βάσει συναίνεσης. Αυτό γίνεται συνήθως για τη χρήση υλικού επικοινωνίας άμεσου μάρκετινγκ. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ .
Τα δικαιώματα και οι επιλογές σας

Εάν είστε πελάτης της Logitech που κατοικεί στον ΕΟΧ, στο ΗΒ ή στην Ελβετία, ενδέχεται να έχετε τα δικαιώματα που περιγράφονται παρακάτω αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Logitech.

Δικαίωμα πρόσβασης και επεξήγησης
  • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επεξήγηση για το τι δεδομένα διατηρεί η Logitech σχετικά με εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί.
  • Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρεί η Logitech σχετικά με εσάς.
Δικαίωμα διόρθωσης
  • Αν πιστεύετε ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που διαθέτει η Logitech για εσάς δεν είναι ακριβείς ή ολοκληρωμένες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση αυτών των πληροφοριών.
Δικαίωμα διαγραφής
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την οριστική διαγραφή των δεδομένων σας από τη Logitech.
Δικαίωμα ένστασης
  • Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech για τα έννομα συμφέροντά της, βάσει των ειδικών περιστάσεων που ισχύουν για εσάς. Η Logitech ενδέχεται να συνεχίσει να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας ανεξαρτήτως της ένστασης, στο βαθμό που επιτρέπεται από τον ΓΚΠΔ. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από τη Logitech να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες πιστεύετε ότι η επεξεργασία είναι ακατάλληλη.
Δικαίωμα φορητότητας
  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών δεδομένων σας που παρείχατε άμεσα ή έμμεσα σε εμάς (τα οποία δεν περιλαμβάνουν δεδομένα που προέρχονται ή προκύπτουν από τα συλλεγμένα δεδομένα), όταν η επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων βασίζεται στη συναίνεση ή σε σύμβαση με εσάς και εκτελείται με αυτοματοποιημένα μέσα.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην εποπτική αρχή
  • Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη Logitech στην Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων η οποία είναι η εποπτική αρχή της Ιρλανδίας:
    Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων
    21 Fitzwilliam Square, Dublin 2
    D02 RD28, Ireland
    Τηλέφωνο: +353 57 8684800, +353 (0)761 104 800

Όπου η επεξεργασία βασίζεται σε συναίνεση, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή. Η χρήση των Τοποθεσιών και των προϊόντων μας, όπως περιγράφεται στις Δηλώσεις Ιδιωτικού Απορρήτου της Logitech, είναι εθελοντική.

Σε συμμόρφωση με την οδηγία ΕΕ-ΗΠΑ Πλαίσιο απορρήτου δεδομένων (ΕΕ-ΗΠΑ DPF) και την επέκταση ΗΒ προς την ΕΕ-ΗΠΑ DPF και η Ελβετία-ΗΠΑ Πλαίσιο απορρήτου δεδομένων (Ελβετία-ΗΠΑ DPF), η Logitech δεσμεύεται για την επίλυση καταγγελιών σχετικά με τις αρχές DPF σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών στοιχείων σας από μέρους μας. Ιδιώτες στην ΕΕ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελβετία με ερωτήματα ή παράπονα σχετικά με τον από μέρους μας χειρισμό των προσωπικών δεδομένων τους, τα οποία έχουν λάβει βάσει από την ενημερωτική επικοινωνία ΕΕ-ΗΠΑ DPF και επέκταση ΗΒ για την ΕΕ-ΗΠΑ DPF και η Ελβετία-ΗΠΑ Το DPF θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με τη Logitech.

Για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα και να επιλύσετε ερωτήματα ή παράπονα, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή ταχυδρομικώς, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: + 1-646-454-3200
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: privacy@logitech.com
Ταχυδρομική διεύθυνση: Logitech Privacy Office EMEA, Logitech Ireland Services Limited, City Gate Plaza Two, Mahon, Cork, Ireland

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO): Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΥΠΔ μας στέλνοντας email στο dpo@logitech.com.

Σε συμμόρφωση με την οδηγία ΕΕ-ΗΠΑ DPF και επέκταση ΗΒ για την ΕΕ-ΗΠΑ DPF και η Ελβετία-ΗΠΑ Η DPF και η Logitech δεσμεύεται ότι θα συνεργάζεται και θα συμμορφώνεται με τις συμβουλές της επιτροπής που έχει συσταθεί από τις αρχές προστασίας δεδομένων της ΕΕ (DPA) και το Γραφείο του Επιτρόπου ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου (ICO), τη Ρυθμιστική Αρχή του Γιβραλτάρ (GRA) και την Ελβετική Ομοσπονδιακή Προστασία Δεδομένων και Πληροφοριών Κυρία Επίτροπε (FDPIC) αναφορικά με ανεξέλεγκτες καταγγελίες σχετικά με τον από μέρους μας χειρισμό δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβλήθηκαν βάσει της ενημέρωσης ΕΕ-ΗΠΑ DPF και επέκταση ΗΒ για την ΕΕ-ΗΠΑ DPF και η Ελβετία-ΗΠΑ DPF.

Έχετε τη δυνατότητα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να προσφύγετε σε δεσμευτική διαιτησία για παράπονα σχετικά με τη συμμόρφωση με το DPF τα οποία δεν έχουν διευθετηθεί με κανέναν από τους άλλους μηχανισμούς του DPF. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dataprivacyframework.gov/s/article/ANNEX-I-introduction-dpf?tabset-35584=2

Διεθνείς μεταφορές

Θα μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας από τον ΕΟΧ, το ΗΒ και την Ελβετία σε χώρες εκτός των προαναφερόμενων, μόνο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες διαδικασίες ασφάλειας. Όταν η Logitech μεταφέρει δεδομένα διεθνώς βασίζεται σε i) Αποφάσεις επάρκειας τις οποίες έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με βάση το Άρθρο 45 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (ΓΚΠΔ και ΓΚΠΔ ΗΒ), ii) Τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες όπως έχουν εκδοθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , οι παρούσες συμφωνίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος στη διεύθυνση privacy@logitech.com.

Η Logitech και οι θυγατρικές της στις ΗΠΑ (Logitech) έχει πιστοποιήσει στις ΗΠΑ Υπουργείο Εμπορίου συμμορφώνεται με την ΕΕ-ΗΠΑ Αρχές πλαισίου απορρήτου δεδομένων (ΕΕ-ΗΠΑ αρχές DPF) όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την οδηγία ΕΕ-ΗΠΑ DPF και από το Ηνωμένο Βασίλειο (και το Γιβραλτάρ) βάσει της επέκτασης για το Ηνωμένο Βασίλειο στην ΕΕ-ΗΠΑ DPF. Η Logitech έχει λάβει πιστοποίηση στις ΗΠΑ Υπουργείο Εμπορίου σύμφωνα με τη συμφωνία Ελβετίας-ΗΠΑ Αρχές πλαισίου απορρήτου δεδομένων (Ελβετία-ΗΠΑ αρχές DPF) αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται από την Ελβετία σύμφωνα με την Πρακτικά Ελβετίας-ΗΠΑ DPF. Σε περίπτωση διένεξης μεταξύ των όρων της παρούσας πολιτικής απορρήτου και της συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ αρχές DPF ή/και Ελβετία-ΗΠΑ Οι αρχές DPF θα διέπουν τις Αρχές. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Data Privacy Framework (DPF) και να δείτε την πιστοποίησή μας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dataprivacyframework.gov/

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τις θυγατρικές και τις θυγατρικές της Logitech στις ΗΠΑ που επίσης συμμορφώνονται με τη νομοθεσία ΕΕ-ΗΠΑ Αρχές DPF και Ελβετία-ΗΠΑ Αρχές DPF:

  1. Universal Electronics, LLC, Latvian Baltic
  2. Blue Microphones Holding Corporation
  3. Η General Workings Inc.
  4. Η Logitech (Slim Devices) Inc. (Fka Spotlife Inc.)
  5. Η Logitech (Streaming Media) Inc. (Φκα. Η Logitech (Slim Devices) Inc.)
  6. Logitech Inc.
  7. Η Logitech Latin America Inc.
  8. Meetio Inc.
  9. Η Mevo Inc.
  10. Streamlabs LLC
  11. UE Acquisition Inc.
  12. Ενσωματωμένα τα Ultimate Ears

Η Logitech έχει την ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνει σύμφωνα με τις Αρχές DPF και, στη συνέχεια, μεταβιβάζει σε τρίτο μέρος που ενεργεί ως αντιπρόσωπος για λογαριασμό της. Η Logitech παραμένει υπεύθυνη σύμφωνα με τις αρχές DPF σε περίπτωση που ο αντιπρόσωπος της επεξεργαστεί τις εν λόγω προσωπικές πληροφορίες κατά τρόπο που δεν συνάδει με τις αρχές DPF, εκτός και αν η Logitech αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη για το γεγονός που προκάλεσε τη ζημία.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) είναι αρμόδια για τη συμμόρφωση της Logitech με τις διατάξεις ΕΕ-ΗΠΑ DPF και επέκταση ΗΒ για την ΕΕ-ΗΠΑ DPF, και η Ελβετία-ΗΠΑ DPF.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ

Θα ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Δήλωση. Εάν πραγματοποιηθούν ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Δήλωση ή στον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα δημοσιεύσουμε σε εμφανές σημείο τις εν λόγω αλλαγές προτού τις υλοποιήσουμε.

Δεν θα προβούμε σε καμία αλλαγή που προστατεύει λιγότερο τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία έχουν συλλεχθεί κατά το παρελθόν χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Σας παροτρύνουμε να ανατρέχετε κατά περιόδους στην παρούσα Δήλωση, ώστε να ενημερώνεστε για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα στοιχεία σας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τη Logitech και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Cart

Το καλάθι σας είναι κενό προς το παρόν. Ξεκινήστε τώρα τις αγορές